Trainingen

Online training Pelvic Release
Deze training geeft veel informatie en leert je vaardigheden zodat je zelf in staat bent problemen op te lossen (in plaats van alleen met hulp van een professional). Je leert verschillende massagetechnieken zodat je het bekkengebied in goede conditie kan brengen en de gezondheid verbeterd. Er zijn naast de lessen met massages meerdere voorbereidende lessen. De training is in het Engels, de optionele Pelvic Release lessen zijn Nederlands ondertiteld. Kies bij aanschaf welke Pelvic Releases je wil. Wij raden aan om in ieder geval de Yoni Pelvic Release te kopen. Gebruik bij het afrekenen de code VAGINISME voor €25,- korting.
NB: Bij gebruik van de kortingscode krijgen wij een klein deel van het aankoopbedrag. Ook zonder dit percentage zouden wij deze training aanbevelen.

Online training Intieme ZelfMassage
Het doel van deze training is ontspannen en helen van het bekkengebied. Door massage herstel je de doorbloeding van de bekkenbodem waardoor klachten verminderen. De lessen bestaan uit een of meer filmpjes met daarnaast geschreven informatie en ervaringen van andere vrouwen. Bij aanschaf van de ZelfMassage training krijg je gratis de training HappyHormones. Voeg beide producten toe aan de winkelwagen en vul de code ZMHH75 in.