Referenties voor vaginisme.nl

We doen ons best om jullie te voorzien van goede inhoudelijke informatie zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen die met deze problematiek te maken hebben. We zijn dan ook erg blij dat onze inzet gewaardeerd wordt. Dit blijkt onder andere uit de onderstaande quotes van enkele specialisten op dit gebied .

Referenties


Vaginisme.nl is gemaakt door een bevlogen vrouw die meer informatie over pijn bij het vrijen de wereld in wil brengen. Deze website bevat daarnaast oefeningen die je kunnen helpen. Zoek je een lotgenotengroep neem dan vooral contact op met Lianne.

Sterre Groenendijk - psycholoog

Wie altijd maar pijn heeft bij het vrijen, gaat lang niet altijd naar de dokter of een andere hulpverlener. Van niet eten ga je dood, van niet vrijen niet. Dat klopt. Maar daarmee omzeil je het probleem. Seks is te belangrijk om het er bij te laten zitten. Pijn en vaginisme zijn op te lossen. Daar helpt deze zeer toegankelijke website bij. Pijn bij het vrijen kun je missen als kiespijn…

Mirjam Scholten - auteur van Vrij met seks

Een heel herkenbaar onderwerp voor veel vrouwen en mannen (mooi dat jullie daar ook aandacht aan besteden). Mijn complimenteren voor de inhoud. Het is duidelijk dat je weet waar je over praat en onderzoek hebt verricht. Ik heb zelf ervaren dat vaginisme veel invloed heeft op een fijn seksleven en heb ervaren dat er over praten en oefeningen doen meehelpt bij het oplossen van vaginisme.

I AM - Anita Mulder