Praktijk Sterre Groenendijk

Praktijk Sterre Groenendijk

Contact Praktijk Sterre Groenendijk:

Over Praktijk Sterre Groenendijk

Pijn bij het vrijen of ongemak in intiem contact met een partner heeft regelmatig te maken met vervelende ervaringen uit het verleden. Daarnaast spelen negatieve gedachten over jezelf en een gevoel van onveiligheid vaak mee.
Met de methodes die ik gebruik in mijn praktijk ontladen we deze negatieve herinneringen en negatieve gedachtes over jezelf. Vaak is het resultaat dat de gebeurtenis verder weg komt te staan of je niet meer raakt.
Op deze manier ontstaat er ruimte om nieuwe prettige ervaringen te gaan opdoen en je zekerder te voelen.

In mijn praktijk werk ik holistisch. Dat wil zeggen dat ik samen met jou ga kijken naar de lichaam, geest en emoties. Met mijn opleiding als psycholoog en aanvullende opleidingen combineer in de reguliere werkwijze met complementaire technieken. De techniek die ik het meest gebruik is EFT, aangevuld met technieken uit de cognitieve gedragstherapie, ontspannings­oefeningen, TAT en andere lichaams­gerichte technieken. Door van verschillende methodes de beste elementen te gebruiken en deze af te stemmen op de klant, bereiken we het beste resultaat. (Ik gebruik liever het woord klant dan cliënt omdat dit voor mij gelijkwaardiger klinkt.) Om vrij te worden en steeds meer het leven te kunnen leiden dat je wilt, ga ik samen met jou op zoek naar de factoren die je klachten in stand houden en het belangrijkste: we werken aan een oplossing. De technieken die ik gebruik zijn zeer geschikt voor de behandeling van trauma en bij een laag zelfvertrouwen. EFT is daarnaast geschikt voor een reeks aan andere klachten. Bij twijfel of de sessies voor jou of je kind geschikt zijn, kan je altijd vrijblijvend contact zoeken.

Kennismakingsgesprek

Als je twijfelt of gewoon wat meer wil weten over wat EFT is en of je het prettig vindt om met mij te werken, kunnen we een kennismakingsgesprek houden. Hierin zal ik je laten ervaren wat EFT is en kunnen we kijken of het goed voelt om samen aan de slag te gaan met je klachten. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is gratis.
 Het is ook mogelijk om dit gesprek via de skype te houden.