Samenwerking - sponsoring

In Nederland wordt het aantal vrouwen met vaginisme geschat op 150.000. Helaas weten veel mensen die met vaginisme te maken hebben niet waar ze terecht kunnen. We vinden het belangrijk dat iedereen die met vaginisme te maken heeft (vrouwen, hun partners en hulpverleners) op een laagdrempelige manier aan goede informatie kan komen. Daarom hebben we de website www.vaginisme.nl opgezet.

Vaginisme.nl biedt o.a. informatie, oefeningen, en verwijzingen naar professionals. Deze informatie is verzameld en geschreven door een ervaringsdeskundige. Het is een non-profit website die ten alle tijden gratis blijft voor de bezoekers, zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen helpen. Daarvoor zijn we op zoek naar samenwerking en eventueel sponsoring.

Samenwerkings- en sponsormogelijkheden:

We hopen dat u ons wilt helpen om de website onder de aandacht te brengen bij de doelgroep,  daarnaast denken we aan verschillende vormen van sponsoring en samenwerking. Met sponsoring steunt u ons in het duurzaam beheren, verbeteren en doorontwikkelen van vaginisme.nl. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden die wij zien. (eventuele bedragen zijn exclusief BTW)

1) Inhoudelijke samenwerking
We vinden het erg belangrijk dat de website kwalitatieve inhoud bevat. We staan dan ook open voor constructieve feedback. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar goede bronnen en artikelen over vaginisme en pijn bij het vrijen, evenals naar nieuwe, werkende, oplossingsmethodieken voor vaginisme. Misschien kunt u een goed inhoudelijk artikel schrijven over vaginisme in het algemeen of een onderdeel in het bijzonder.

2) Links uitwisselen
Onder verwijzingen staan relevante links en relevante bedrijfsprofielen. Een eerste stap in de samenwerking en het informeren van onze gezamenlijke doelgroep kan het uitwisselen van relevante links zijn. Als u graag uw logo in de link weergegeven wilt hebben vragen we € 2,50 per maand. Idem als u uw link in meerdere relevante categorieën wilt plaatsen.

3) Bedrijfs- of organisatieprofiel
We merken dat vaak niet duidelijk is waar men (in de buurt) terecht kan voor hulp. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw organisatie te presenteren op de website d.m.v. een bedrijfsprofiel. Hiermee bent u beter vindbaar voor vrouwen met vaginistische klachten, hun partners en andere professionals.
Naast een visuele en tekstuele bedrijfspresentatie biedt deze pagina een laagdrempelig contactformulier en een kaart voor de locatie van uw organisatie. De site en het contactformulier zijn aan onze kant middels https beveiligd dus de verstuurde informatie blijft vertrouwelijk.

Voor een profiel vragen we €10,- per maand. Onder 'hulp' vindt u profielen van andere professionals ter illustratie.

4) Advertenties/Banners
Vaginisme.nl biedt plek aan banners voor professionals, organisaties en bedrijven die een relevante en inhoudelijke bijdrage leveren aan het oplossen van pijn bij het vrijen. Uw advertentie verwijst naar een relevante website of -pagina van uw keuze. (Een inhoudelijke pagina geeft het beste resultaat.)
Banners moeten altijd relevant zijn en zullen nooit de inhoud van de site blokkeren. Tevens zijn ze altijd duidelijk gemarkeerd als advertentie. U heeft de keuze uit een banner boven de tekst, in de rechter kolom of onder de tekst.

5) Donaties
Donaties zijn welkom, maar we zien liever een andere samenwerkingsvorm aangezien donaties éénrichtingsverkeer zijn en we sterk geloven in het bieden van een waardevolle dienst voor een eerlijk bedrag.

6) Waar heeft uw behoefte aan?
Hierboven staan enkele samenwerkingsvormen waar wij aan denken, maar een samenwerking komt van twee kanten, dus waar heeft u behoefte aan? Wellicht dat wij daar iets in kunnen betekenen. Neem contact met ons op om hier over te praten.

Zoals gezegd is constructieve feedback altijd van harte welkom, we zijn dan ook erg benieuwd wat u van de site vindt. U kunt ons bereiken op info@vaginisme.nl.