Avond over vaginisme bij BNN

Gepubliceerd: , in Nieuws

Op woensdag 8 maart zend BNN de documentaire 'My fucking problem' uit gevolgd door een gesprek over vaginisme met ervaringsdeskundigen en deskundigen op het gebied van vaginisme (onder leiding van Sophie Hilbrand).

Over de documentaire
In 'my fucking problem' volgen we vier vrouwen voor wie penetratie ontzettend pijnlijk is. Een van deze vrouwen is de regisseur, Anne van Campenhout. Hoe is het om iets te missen waarvan je beeld gebaseerd is op wat je van anderen hoort en wat je in de media ziet? Een beeld dat ver van de werkelijkheid af staat. Waarom zou je niet tevreden kunnen zijn zonder penetratie? Hoe belangrijk is penetratie eigenlijk écht?

Opnames bijwonen
Op vrijdag 24 februari vinden deze de opnames plaats in Desmet Studio’s Amsterdam. Om 19:15 word je verwacht aan de Plantage Middenlaan 4A in Amsterdam. De opnames starten om 20:00 en zullen tot ongeveer 21:00 duren. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn dan kun je mailen naar publiek@bnn.nl voor een plek op de gastenlijst, vermeld hierbij je naam, geboortedatum en mailadres. Het is gratis en je kan eventueel iemand meenemen.Wel moet je minimaal 16 jaar oud zijn.