Regressie Therapie

Gepubliceerd: , in Blog

Voor iedereen die op korte termijn iets aan haar vaginisme wil doen: Op dit moment werkt Henny Boersma aan een scriptie over vaginisme. 'Is regressie de ultieme methode?' Dit doet ze voor haar opleiding regressietherapie.
Hiervoor is ze op zoek naar meisjes en vrouwen met vaginisme, die sessies willen doen/volgen. Het kost je alleen tijd en een reiskostenvergoeding.

Ik zou zeggen maak gebruik van deze kans. Zelf heb ik inmiddels 2 sessies gevolgd met als resultaat dat mijn bekkenbodemspieren minder gespannen zijn, dat ik de hormonale creme weer verdraag en dat ik veel minder (onbewuste) spanning op mijn blaas zet.

Regressietherapie houdt in dat je terug gaat naar de oorsprong van het probleem. Dit probleem kan een lichamelijk of een mentaal probleem zijn of iets dat je belemmerd. Het is een ‘werktherapie’ . Iemand geeft zelf aan waar hij of zij aan wil werken. De therapeut begeleid maar de persoon moet het zelf willen, het zelf doen en verkregen inzichten laten doorwerken. Een sessie duurt ongeveer 2,5 uur. 

Je kan contact met Henny opnemen door te mailen naar hennyboersma@gmail.com